Dodenherdenking in beeld

Honderden mensen in Hilvarenbeek en Diessen hebben op vrijdagavond 4 mei deelgenomen aan de lokale Dodenherdenking. In Hilvarenbeek spraken wethouder Jan van de Wiel, pastoor Barberien en Teun van Egmond (chirurg bij Defensie en werkzaam in oorlogsgebieden). Martijn van Oort, leerling van basisschool Starrebos, las een zelfgeschreven gedicht voor. In Diessen sprak Burgemeester Ryan Palmen. Kinderen van de basisschool lazen gedichten voor.

Teun van Egmond spreekt in Hilvarenbeek zijn overdenking uit.

» Bekijk ook de video waarin Teun van Egmond vertelt over kinderen in oorlogssituaties

 

Herdenking bij het monument aan de Kerksingel in Diessen.
Pastoor Barberien.
Kranslegging bij het monument op de Vrijthof.
Martijn van Oort, leerling van Starrebos, leest zijn gedicht voor.
Wethouder Jan van de Wiel.